0336408401

comenzi@mesplant.ro

Despre noi

 

SC MESPLANT SRL este o companie înființată în anul 2001, având ca principal domeniu de activitate, comercializarea produselor pentru combaterea bolilor, buruielior și a dăunătorilor dar și diferite tipuri de îngrașăminte.

De-a lungul anilor ne-am dezvoltat constant și astăzi Compania Mesplant, vine în sprijinul fermierilor cu o gamă largă de produse, incluzand seminte de legume, îngrăsăminte, erbicide, fungicide, insecticide dar și echipamente/accesorii pentru sere și solarii.

Colaborăm cu producatori consacrați din întreaga Europă și gama de produse pe care o comercializăm este în totalitate certificată calitativ. Partenerii noștri ne livreză produsele conform nevoilor.  Produse care ajung rapid, la prețuri bune și cu cea mai înaltă calitate.

 

 

 

Laborator Mespalnt

Deținem și un mic laborator de analiza și testare într-o continuă dezvoltare.

Aici analizăm diferite boli ale plantelor și venim în scurt timp cu un rezultat și o rezolvare a acestora.

 

 

 

 

Prezenta online - în 2020 ne-am propus să ne extindem și în domeniul online. Dorim să oferim fermierilor, în permanență, cele mai noi și eficiente produse și servicii din domeniul legumiculturii.

Unde ne poți contacta
De luni pana vineri, între orele 9:00 - 19:00, la numărul de telefon 0747 567 984
Non-stop la adresa de email: contact@mesplant.ro

Vă oferim asistență specializată telefonică şi online, prin intermediul operatorilor noștri, care vă stau la dispoziție cu detalii sau informaţii suplimentare.