0336408401

comenzi@mesplant.ro

Cum comand

Pe mesplant.ro ai posibilitatea sa achizitionezi foarte simplu si rapid produsele dorite.

PASUL 1

Cauta-ti produsele dorite printe categoriile noastre si adauga-le in cosul tau.

 

PASUL 2

Dupa adaugarea produselor in cosul de cumparaturi poti merge mai departe pentru a finaliza achizitia sau ai posibilitatea de a continua sesiunea de cumparaturi si a adauga produse noi in cos.

Apasa butonul “Continua cumparaturile” pentru a te intoarce la alegerea mai multor produse sau “Comanda produs” pentru a finaliza achizitia.

 

PASUL 3

Alegand optiunea de a concretiza sesiunea de cumparaturi “Comanda produs” urmatorul pas este reprezentat de un sumar al cosului de cumparaturi. Aici vor fi prezentate toate produsele selectate pentru achizitie, subtotatul valorii si pretul final al intregii comenzi. In acest pas ai posibilitate sa modifici cantitatile pentru produsele selectate.

Daca totul este in regula apasa butonul “Finalizare comanda”

 

PASUL 4

Pentru a finaliza comanda vor fi necesare datele tale de facturare si livrare. Ai posibilitatea sa inregistrezi comanda folosind contul tau de client sau poti continua fara a te inregistra. Daca nu ai un cont la noi iti recomandam inregistrarea unui cont nou pentru a plasa mai usor comenzi si a vizualiza facil istoricul acestora.

Completeaza datele de facturare si livrare si modalitatea de plata. Ai posibilitatea sa platesti numerar la livrare.

Dupa completarea datelor si selectarea metodei de plata poti merge mai departe selectand “Confirma comanda”.

 

PASUL 5

Felicitari! In acest moment comanda ta a fost plasata. Vei primi un numar de comanda si o notificare de inregistrare pe adresa ta de email, inregistrata in comanda. Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare.