0336408401

comenzi@mesplant.ro

Ajutor

Detalii despre livrarea produselor

Indiferent de produsele pe care le-ai comandat de la noi, vei beneficia de un serviciu de livrare . Ne dorim sa livram produsele cat mai rapid pentru a te bucura de acestea. Nu toate produsele noastre trăiesc sub același acoperiș, așa că există unele mici diferențe în modul în care vă vom livra comanda.

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Costurile de livrare sunt calculate si confirmate de catre reprezentantul de vanzari in functie de fiecare comanda (greutate produse, timpul de livrare, adresa de livrare), aceste costuri fiind comunicate cumparatorului prin e-mail sau/si telefonic.

Tarifele nu includ TVA !

Daca adresa beneficiarului la care se face livrarea se afla in zona 0 km a unui sediu Fan sau daca clientul opteaza pentru ridicarea coletului de la un sediu FAN COURIER, nu se mai percepe nici o alta taxa fata de costul transportului in functie de greutate, aceasta ramanand si costul final al transportului. In cazul in care beneficiarul opteaza pentru livrarea la o adresa care nu se afla in zona 0 Km a unui sediu FAN COURIER, se aplica peste taxa in functie de greutatea coletului si o taxa suplimentara in functie de numarul de km dintre localitatea cu sediu FAN COURIER si localitatea de livrare. In cazul in care localitatea se afla la o distanta cuprinsa intre 1-25 km fata de agentia FAN COURIER taxa este de 0.8+TVA RON pentru fiecare km. Va rugam sa consultati lista cu localitatile in care taxa pe km este 0 aici. Daca localitatea se afla la o distanta mai mare de 25 km, pe langa taxa in functie de greutatea coletului, se mai adauga 25 lei.

Durata de livrare

Termenul estimat de livrare este de 2-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai mult de 15 zile de la data inregistrarii acesteia.

Suport si informatii:

Pentru diferite intrebari si informatii suplimentare despre livrare puteti sa ne contactati la:

  • Mobil: 0747 567 984
  • Email: contact@mesplant.ro

​​​​​​​

CREARE CONT NOU
Pentru crearea unui cont care sa te ajute sa achizitionezi produse din magazinul virtual Mesplant.ro, apasa butonul   din meniul aflat in dreapta sus a paginii principale a site-ului.

Accesarea acestui buton va afisa o caseta initiala de inregistrare, unde trebuie sa completezi cateva date preliminare, apoi sa le trimiti apasand butonul "Continua".

Trimiterea datelor va genera afisarea unui mesaj de confirmare a crearii contului, lucru care iti va permite sa incepi cumparaturile online.

Sau aveti posibilitatea sa va logati cu contul dv. de facebook.

PLASARE COMENZI

PASUL 1

Cauta-ti produsele dorite printe categoriile noastre si adauga-le in cosul tau.

PASUL 2

Dupa adaugarea produselor in cosul de cumparaturi poti merge mai departe pentru a finaliza achizitia sau ai posibilitatea de a continua sesiunea de cumparaturi si a adauga produse noi in cos.

Apasa butonul “Continua cumparaturile” pentru a te intoarce la alegerea mai multor produse sau “Comanda produs” pentru a finaliza achizitia.

PASUL 3

Alegand optiunea de a concretiza sesiunea de cumparaturi “Comanda produs” urmatorul pas este reprezentat de un sumar al cosului de cumparaturi. Aici vor fi prezentate toate produsele selectate pentru achizitie, subtotatul valorii si pretul final al intregii comenzi. In acest pas ai posibilitate sa modifici cantitatile pentru produsele selectate.

Daca totul este in regula apasa butonul “Finalizare comanda”

PASUL 4

Pentru a finaliza comanda vor fi necesare datele tale de facturare si livrare. Ai posibilitatea sa inregistrezi comanda folosind contul tau de client sau poti continua fara a te inregistra. Daca nu ai un cont la noi iti recomandam inregistrarea unui cont nou pentru a plasa mai usor comenzi si a vizualiza facil istoricul acestora.

Completeaza datele de facturare si livrare si modalitatea de plata. Ai posibilitatea sa platesti numerar la livrare.

Dupa completarea datelor si selectarea metodei de plata poti merge mai departe selectand “Confirma comanda”.

PASUL 5

Felicitari! In acest moment comanda ta a fost plasata. Vei primi un numar de comanda si o notificare de inregistrare pe adresa ta de email, inregistrata in comanda. Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare.

COMANDA TELEFONICA
Pentru comenzile telefonice sunati la numarul de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda:

  • Mobil: 0747 567 984


COMANDA PRIN EMAIL
Puteti face o comanda prin trimiterea unui e-mail la comenzi@mesplant.ro. E-mail-ul trimis trebuie sa contina pe langa comanda si un nume, precum si datele de livrare si facturare. Un consultant de vanzari online va va contacta pentru a finaliza comanda.

CONFIRMAREA COMENZII
Dupa ce ati plasat o comanda, urmeaza sa fiti contactat telefonic in cel mai scurt timp de un operator pentru confirmarea comenzii. Atunci puteti alege modalitatea de livrare si puteti afla astfel costurile totale.

Programul nostru de lucru pentru confirmari/preluari comenzi este de luni pana vineri intre orele 08:00 si 20:00. Comenzile plasate offline (pe site) in afara orelor de lucru vor fi preluate/confirmate a doua zi sau lunea in cazul in care acestea sunt plasate in weekend.

MODALITATI DE PLATA

  • Numerar la livrare - dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: "Numerar - la livrare".
  • Transfer Bancar - Factura proforma se va emite dupa confirmarea comenzii!

​Plata prin Transfer bancar se face doar in baza facturii proforme emise de SC MESPLANT SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

LIVRAREA COMENZILOR


Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Costurile de livrare sunt calculate si confirmate de catre reprezentantul de vanzari in functie de fiecare comanda (greutate produse, timpul de livrare, adresa de livrare), aceste costuri fiind comunicate cumparatorului prin e-mail sau/si telefonic.

  • www.mesplant.ro livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei cu ajutorul firmei de curierat Fan Courier